Ne dorim să avem o coafură superbă în ziua nunții, de aceea am realizat un top al celor mai apreciate 5 modele de accesorii de păr pentru mirese, pentru a te ajuta să te decizi care ar fi cel mai potrivit pentru tine. Accesoriile de păr pot fi aranjate atât pe cocuri, chiar dacă sunt lungi, cât și în împletituri sau coafuri lejere. Bineînțeles că toate modelele prezentate sunt handmade, create cu grijă și mult drag, în România.

Top recomandări:

1. Mini Crystal Twig

Un accesoriu lung din perle și cristale sticlă, sârmuliță din oțel inoxidabil. În poză lungimea este 140 cm.

*Disponibil și pe alte lungimi.

2. Accesoriul de păr Fairy Tale

Un accesoriu delicat cu flori, cristale, perle și mărgeluțe cu pietre inserate. Se potrivește minunat rochițelor cu aplicații florale, dar nu doar. De asemenea se poate asorta și cu alte bijuterii cu flori, din aceeași gamă. În poză lungimea este 60 cm.

*Disponibil și pe alte lungimi.

3. Elegant Twig

Un accesoriu bogat, mult mai plin decât cele prezentate mai sus. Nu conține perle. Este ideal deci pentru persoanele care nu doresc deloc perluțe la nuntă. În ambele poze lungimea este 100 cm.

*Disponibil și pe alte lungimi.

4. Coronița Preciosa

Un accesoriu de păr plin și bogat, cu flori, care va străluci datorită pietricelelor pe care le conține. Se asortează perfect rochițelor cu flori. Lungime în poză 33 cm.

*Disponibil și pe alte lungimi.

 

5. Accesoriu colorat Terra– pentru miresele care vor sa iasă din tipar 🙂

Un accesoriu de păr complex și delicat în același timp, gândit pentru persoanele care iubesc culorile și doresc să îl asorteze cu buchetul, bijuteriile, sau chiar cu costumul sau accesoriile mirelui. Lungime 50 cm standard.

*Pe comandă se poate realiza și pe alte culori sau combinații de culori.

Cum știi lungimea de care ai nevoie?

Pentru a afla lungimea de care ai nevoie pentru coafura ta, consultă-te cu hair-stylist-ul tău. Sau ne poți lăsa un mesaj cu coafura dorită și te putem ajuta cu mare drag. Un pont ar fi să folosești un metru de croitorie aranjându-l în păr așa cum ți-ai dori să vină accesoriul de păr și să vezi câți cm are 😉

Sperăm că acest articol a fost util pentru tine și că accesoriile noastre handmade îți sunt pe plac 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.