Toată activitatea noastră a pornit de la un vis. O dorință care a trăit în sufletul celei care a visat nu să devină economistă, juristă, medic, ci…bijutier. Înăbușită și lăsată la o parte, dorința a renăscut puternic atunci când curajul și-a făcut loc pentru a începe acest proiect. Atunci când esența a ieșit la suprafață, iar libertatea de a crea a devenit cel mai râvnit aspect.

Visul nostru, ca echipă acum, este să aducem bucurie prin unicitatea produselor create manual în atelier și să ne adaptăm permanent la nevoile clientelor noastre.

Accesoriile noastre sunt creații proprii și în afara faptului că sunt confecționate din materiale alese pe principiul calității, sunt îmbibate cu energia plăcerii de a le crea. Varietatea produselor ne recomandă și gama noastră se pliază pe diverse gusturi și tipuri de personalități.

Punem accent pe confecționarea articolelor pentru mirese pentru că acolo ne ‘simțim chemarea’. Pentru cele mai multe femei, ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viață, de aceea e primordial pentru noi să încununăm prin creațiile noastre unicitatea, esența și delicatețea feminină. Știm că grația unei femei vine din interior, însă imaginea unei mirese ramâne întipărită pentru totdeauna. Ne dorim, de aceea, să contribuim la această imagine unică a miresei, pentru ca acel punct al vieții ei să o arate în cea mai frumoasă lumină.

Iubim ceea ce facem. Nu întâmplător suntem în inima țării. 😊

Ce altceva ne motivează? Satisfacția sutelor de mirese pe care le-am accesorizat până în prezent. Aprecierea clientelor noastre ne ajută să visăm mai departe și să valorificăm creativitatea pe care o avem.